Dalmatia Boat Show

Dalmatia Boat Show

MAĆABOATS IZLAŽE 4 PLOVILA NA PRVOM DALMATIA BOAT SHOWU! 

S veseljem vas pozivamo na premijerno izdanje Dalmatia Boat Showa, koje će se održati od 18. do 21. travnja 2024. u Marini Baotić u Seget Donjem. Maćaboats s ponosom najavljuje sudjelovanje na ovom uzbudljivom nautičkom sajmu, gdje ćemo predstaviti četiri izvanredna plovila iz naše ponude: Parker 760 Quest, Parker 920 Explorer Max, Rodman Spirit 31 HT Outboard i Rodman Ventura 890 HT. 

Sva plovila uključuju bogat paket opreme te vanbrodske motore.PARKER 760 QUEST

koji predstavlja savršen balans između performansi i udobnosti smješten u svega 8 metara duljine. Parkerov prepoznatljivi dizajn, vrhunska kvaliteta te karakteristike koje se očekuju od Parker brenda ponudile su tržištu još jedno udobno luksuzno plovilo. 

PARKER 920 EXPLORER MAX

bez obzira tražite li plovilo za krstarenje s obitelji, ribolov s prijateljima ili možda turističke transfere Parker 920 Explorer Max je plovilo koje se u trenu prilagođava različitim zahtjevima kupca. Iznimno komforna krma s više od 5m2 prostora dizajnirana je da vam pruži iznimnu udobnost i funkcionalnost bez obzira koja je svrha vašeg krstarenja. Dođite i uvjerite se zašto je Parker 920 Explorer Max Parkerov najprodavaniji model. 

RODMAN VENTURA 890 HT

kombinira inovativna rješenja i iznimnu kvalitetu, postavljajući visoke standarde u svijetu plovila za rekreaciju i ribolov. Ovo elegantno plovilo za fishing izdvaja se svojim dizajnom od kojeg posebno možemo naglasiti iznimno velike prozore u salonu za bolju vidljivost, dodatna bočna vrata te dvije kabine s ukupno 5 ležajeva. Opremljen s dva motora Mercury 150 EFI te svojim čvrstim trupom osigurava impresivne performanse istodobno nudeći udobnost, sigurnost i učinkovitost. 

RODMAN SPIRIT 31 HT OUTBOARD

Ovo plovilo savršeno kombinira eleganciju i izdržljivost, pružajući vrhunsko iskustvo na moru. Izvanredan dizajn krme s rotirajućim sjedalima pruža dodatnu udobnost i funkcionalnost. Vrlo široki trup Rodmana 31 Spirit, širine nevjerojatnih 3,36 metara, nudi prostrani salon visine 2 metra, dvije kabine, te veliku kupaonicu koja oduševljava. Glavna prednost ovog plovila u odnosu na konkurenciju je druga kabina s ležajem širine 160 cm i dužine preko 200 cm, te pomočnom klupom za odmor, čineći ga plovilom s najbolje iskorištenim prostorom. S dva vanjska motora Mercury 200 HP, te brzinom od 37 čvorova, možemo reći da su performanse i dizajn savršeno ukonponirani.

Posjetite nas na Dalmatia Boat Showu i doživite iz prve ruke što čini naša plovila izuzetnim. S nestrpljenjem čekujemo da zajedno proslavimo ljubav prema moru i nautici. Osim izložbenih modela, za vas smo pripremili i mnoštvo atraktivnih ponuda plovila na lageru.

Ukoliko želite dogovoriti sastanak slobodno nas kontaktirajte.