Parker Monaco 110

Dobro došli u Parker Monaco 110 - prvi iz nove serije sportskih izvanbrodskih plovila nastao u suradnji s Tony Castro Design-om. Ovo plovilo predstavlja spoj izuzetnog dizajna, tehnologije i udobnosti na moru.

Parker Monaco 110 impresionira svojom impozantnom vanjštinom i dizajnom koji kombinira prostranost, udobnost i eleganciju. Njegove linije su fluidne i softicirane, dok kvalitetna konstrukcija obećava iznimnu morsku izdržljivost.

Najnoviji dizajn izvanbrodskih motora ima izvrsnu učinkovitost i vrijednost za novac te pruža izvanredne performanse i malu težinu u usporedbi s unutarnjim motorima. Podizanje vanbrodskih motora omogućuje podupiračima i nogama da budu izvan mora čime se izbjegava potreba za njihovim antivegetativnim djelovanjem, što u konačnici rezultira nižim troškovima održavanja.

Nova i jedinstveno dizajnirana ležaljka prekriva vanbrodske motore, što smanjuje razinu buke za putnike. Sjedalo/ležaljka za sunčanje može kliziti prema krmi povećavajući površinu kokpita, i prema naprijed kada trebate nagnuti motore prema gore.

Unutrarnji raspored je nedvojbeno bolji u mnogim aspektima u odnosu na slična plovila. Ima 2 dobre kabine i kupaonicu s odvojenim tušem pune veličine. Na glavnoj palubi nalazi se veliki prostor za sjedenje i kuhinja s hladnjakom za hlađenje pića dostupnima iz kokpita. Rasvjeta igra važnu ulogu u stvaranju pravog ambijenta i oživljava ovo plovilo.

Brod je opremljen staklenim kliznim krovom i još jednim kliznim platnenim krovnim prozorom iznad kokpita.

Također tu se nalazi još mnogo izvanrednih značajki koji oduševljavaju sve koji kroče na ovo plovilo. 

Parker Monaco 110 nije samo plovilo, već i iskustvo na vodi koje istražuje granice stila i performansi. Ovo plovilo je idealan partner za sve one koji traže vrhunski doživljaj na moru, bilo da je rječ o opuštenim krstarenjima ili dinamičnim sportskim plovidbama.
Sve u svemu, vrlo elegantan moderan dizajn, praktičan i funkcionalan za cijenu koja će vas iznenaditi i oduševiti.

Kategorija dizajna:
B
Max broj ljudi:
10
Ležajevi:
Duljina trupa:
11,1 m
Ukupna dužina:
11,7 m
Širina trupa:
3,65 m
Dubina:
0,48 m
Spremnik za gorivo:
700 l
Spremnik za vodu:
200 l
Max snaga motora:
2 x 350 hp
Max brzina:
40 knots
Pošalji upit